Stop motion filmpje

Wat voor Stop Motion heb ik gemaakt?

Ik heb samen met chow een stop motion gemaakt over een stick man. Hij staat voor zijn vriend zijn huis te wachten en als de vriend naar buiten komt gaan ze gezellig even praten. Uiteindelijk gaat de vriend weer naar binnen en neemt afscheid. Maar wat hij niet weet is dat stick man magisch is en zichzelf, de vriend zijn huis en de vloer weg tovert. Maar gelukkig zet hij alles ook weer goed.

Wat was mijn doel?

Mijn doel was om een grappige en leuke stop motion te maken samen met chow.

Heb ik mijn doel gehaald?

Ik vind zelf dat ik het wel goed heb gedaan. Ik vind ook dat hij wel leuk is geworden.

Stop motion filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.