Het resultaat – Auto op windenergie

Heb ik hem af?

Ik heb mijn auto in de laatste les af zien te krijgen. Eerder kwam er te veel lijm op de wielen waardoor ik lang moest wachten. Maar ik heb alsnog een functionerende Auto op windenergie.

Hoe is het gegaan?

Zoals je net las moest ik lang wachten door een foutje, maar voor de rest ging het goed. Ik heb wat scheve wielen, maar verbazingwekkend genoeg heb ik heb aan het rijden gemaakt. Ook heb ik een goede techniek bedacht waardoor ik de ballon kon vastmaken: een kartonnetje eroverheen en die vast geplakt.

Heb ik mijn doel bereikt?

Ik heb zeker weten mijn doel bereikt. Ik ging een paar keer testen en hij kwam uit op 2 meter. Maar een keer probeerde ik het met heel veel lucht in de ballon waardoor mijn auto met een salto op 3 meter uitkwam!

Het resultaat – Auto op windenergie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.