Het proces – Auto op windenergie

Hallo wij zijn bezig geweest om een auto van windkracht te maken. We hadden spulletjes gekregen om de auto te maken. Dit waren de spulletjes: Een stuk karton,twee rietjes,twee saté stokjes en plakband. We gingen op schrijven hoe het moest en een schets maken.en ik had als maatje Brug. En zo moesten we het doen eerst pak je de twee rietjes je knipt een stukje van de rietjes af. Daarna stop je het saté stokje erin. Want anders kan het wiel niet draaien. Dan plak je het samen gevoegde rietje en saté stokje op dat stuk karton. En dan knip je wielen.
Die wielen zet je op het stukje van het saté stokje. Je doet het zelfde met de andere drie wielen. Dan heb je in totaal vier wielen.Daarna bedek je het verder met karton af. Dan als laatste stap plak je de ballon op de voorkant van de auto dat het tuitje van de ballon naar achteren wijst. (en blaas de ballon op) En daar gaat je auto rijend op windkracht.En je bent klaar. Groetjes patatje doeiiii.

Het proces – Auto op windenergie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.