Het proces – Auto op windenergie konijn

Wat heb ik tot nu toe gedaan?

Ik ben bezig geweest met het maken van een auto op windenergie. Aller eerst gingen we een proces schrijven over ons plan om het te maken, daarna een door juf goed gekeurde bouwtekening maken en daarna natuurlijk bouwen! Hiervoor kregen wij alleen: karton, 2 rietjes, 4 saté prikkers en een ballon. Dankzij een tip van juf had iedereen een goed idee over hoe ze het zouden maken. Ik zelf ben nog bezig met de wielen, dus niet zo heel ver.

Welke skills heb ik hiervoor gebruikt?

Creatief denken.

Ik weet wel zeker dat we creatief hebben gedacht, omdat we maar een aantal spullen kregen en daar een autootje van moesten maken.

Kritisch denken.

Naast het creatief denken moesten we ook kritisch denken. Want zoals ik zoals ik al eerder heb gezegd hebben wij een tip gekregen van juf. Zonder die tip was het vele malen moeilijker om de auto te maken.

Het proces – Auto op windenergie konijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.