Het proces – Auto op windenergie

Ik heb tot nu toe uit het karton wielen getekent en uitgeknipt daarna heb ik door 2 wielen een gat gemaakt en daar in heb ik een rietje met een satéprikker gedaan alleen de satéprikker was korter dus ik moest het rietje afknippen. Ik heb het rietje met de satéprikker door de 2 wielen gedaan omdat de wielen zo kunnen draaien op de saté prikker.

Eerst had ik het lichaam van de auto geknipt,daarna de wielen heel , en daarna de velgen zodat de wielen goed strak zaten zodat de auto goed kon rijden. Ik heb toen ook nog een soort van balkje karton gemaakt zodat ik dat bovenop de ballon kan plakken zodat die strakker zit zodat hij niet weg waait.En ik heb met twee skills dit opgelosd dat de wind auto werkt, Met Creatief Denken en met Probleem oplossen.

Dit was mijn proces

Het proces – Auto op windenergie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.