Het proces – Auto op windenergie

Tot nu toe heb ik heel veel gedaan, Robottaal, Samengewerkt een windkracht energie auto gemaakt. heel veel dus maar ook heel vaak berichten opnieuw schrijven. Wel veel meer dan wat ik net zei. Veel meer maar ik ben niet zo goed in onthouden. Ik ben wel beter in een verhaal te bedenken of zo. Ik heb het wel heel erg naar mijn zin gehad gelukkig. Anders was ik er ook denk ik al lang mee gestopt. Dat was het eigenlijk wel.

10/2/19


Ik heb heel lang er over gedaan om de auto te maken. De auto op windenergie. Ik heb de auto gemaakt met karton,kartonnen wielen,rietje,satepriker en een ballon. Nou ja ook plakband. Ik heb het gedaan omdat het van de juf moest. Nee hoor grapje,omdat het me wel leuk leek. En ik zou zelf niet op het idee komen. Ik heb me doel bijna behaald ik wou heel graag dat die 5 meter kon rijden. Maar het was ongeveer 2 meter. Ik ben teminste wel blij dat de auto ging rijden. groetjes Theezakje [;

Het proces – Auto op windenergie

Eén gedachte over “Het proces – Auto op windenergie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.