Het proces – auto op windenergie

We kregen een stuk karton, vier sateprikkers, twee rietjes en een ballon, we mochten ook plakband en lijm gebruiken. We gingen met deze spullen een auto op windenergie maken, we gingen eerst ons doel opschrijven en dan een schets maken als juf het had goedgekeurd dan mocht je het in elkaar zetten. Ik dacht oh dat is wel makkelijk dat doe je zo maar toch was het steeds fout. Gelukkig hadden juf en de andere kinderen tips gegeven waardoor ik het toch wel snapte. De sateprikkers in de rietjes zodat de wielen van karton kunnen rijden maar wel vastplakken. De volgende keer gaan we ermee verder en gaan we het ook nog een beetje in vorm brengen en ik denk dat we het dan ook gaan uitproberen

10/2/19

Ik ging mijn auto nog een beetje aanpassen en ik heb geprobeerd de auto laten rijden maar hij komt niet zo ver. Het was wel een leuk project en ik vind het altijd leuk om te knutselen en spulletjes in elkaar te zetten maar dit was ook wel weer techniek en dat is ook wel weer interessant. Ik heb de auto in ieder geval wel een paar centimeters laten rijden.

Het proces – auto op windenergie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.