Het proces – Auto op windenergie

Dus in de les heeft juf Marieke uitgelegd wat we moesten doen.

Eerst legde ze een stuk karton, 4 satéprikkers, een ballon en 2 rietjes. Toen moesten we een auto maken en juf zij niks waardoor het lastiger werd en je mocht niet overleggen met anderen.Ik vond het beetje lastig om te kijken hoe groot ik alles moest knippen want je heb maar een klein stuk karton.

Toen gingen we dus eerst in het schriftje een stukje schrijven toen moest je een schets maken en toen mocht je beginnen met de bouw van de auto.

Ik heb van de auto alleen wielen geknipt met een glas voor de vorm en nagedacht.

Dit was het eerste proces.

10/2/19

Ik heb een windenergie auto afgemaakt en toen ik de auto liet rollen gingen de wielen helemaal scheef dus ik moest de wielen steviger vast maken, uiteindelijk zijn ze niet steviger geworden. En ik heb op de achterkant van de auto een klein kartonnetje gemaakt en de ballon daarmee vastgemaakt, maar als je het stukje karton te vast maakt gaat de lucht moeilijker uit de ballon dus hij moest niet te vast zitten.

Ik heb dit gedaan omdat ik eerst de auto op een hele andere manier wou laten rijden en toen deed Thijmen de ballon vast op de achterkant met een stukje karton, dus probeerde ik het ook en toen werkte het dus liet ik het zo.

Ik heb mijn doel gehaald door eerst het stukje karton op de achterknt te plakken en steeds een stukje losser maken waardoor er in 1 keer veel lucht uit de ballon kan waardoor de auto gaat rijden.Het proces – Auto op windenergie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.