Het proces – Auto op windenergie

Ik heb afgelopen les gewerkt aan een auto die werkt op wind energie. We moesten dat maken met deze voorwerpen: 1 ballon, karton, 2 rietjes, en 4 saté prikkers. We zaten met ze alle te bedenken hoe maar we kwamen er niet uit. We kregen van juf een paar tips en toen wisten we hoe en was het gelukt.

Ik ben afgelopen les(sen) bezig geweest met het maken van een auto op windenergie. Deze materialen mochten we gebruiken: een stuk karton, 1 ballon, 2 saté prikkers en 2 rietjes. Het was erg lastig om te bedenken hoe maar uiteindelijk lukte het om de auto 3 meter ver te krijgen. Want ik had velgen om de banden gedaan en nog plak band er tegenaan gedaan zodat de banden goed konden draaien en stevig blijven zitten. En een platte soort dak zodat het bij elkaar bleef en de ballon op de dak geplakt om het voorruit te krijgen. Ik had ook nog de saté prikkers door de rietjes gedaan zodat de rietjes konden bewegen.

Het proces – Auto op windenergie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.