Het proces – Auto op windenergie

samenvatting: wij hebben als opdracht van onze juf gekregen om een opwindbaar autootje te maken van de spullen: een stuk karton,2 rietjes, 4 stokertjes en een ballon. we moesten eerst opschrijven hoe we het gingen doen dan zij juf of dan zou kunnen rijden dat zou bij niemand lukken als juf niks gezegd had. juf had de beste tip gegeven die tip was dat de rietjes onder de strook moeten, dan moeten de stokers er in anders kunnen de wielen niet draaien.

plan: ik moet als opdracht van juf een opwindbaar autootje maken met onderdelen waar bij je zou denken dat het onmogelijk. ik moet het van dit maken; een stuk karton, 2 rietjes, 4 stokertjes en een ballon.

mijn plan is om van dat karton 4 kleine wielen te maken. van wat ik over hou van dat karton knip ik een lange strook onder die strook daar doe ik de rietjes aan vast. in die rietjes doe ik stokertjes.

de wielen doe ik op de stokertjes die stokertjes steken uit de rietjes. dat doe ik zodat de wielen kunnen draaien, onder die strook karton die ik over had doe ik de ballon. de ballon kan je dan opblazen als je de ballon aan de achterkant dan los maakt komt de lucht eruit.

als je de ballon los hebt gelaten komt de lucht eruit die lucht gaat ervoor zorgen dat dat autootje vooruit komt.

dit hebben we de laatste les gedaan. het is super leuk/leerzaam!

10/2/19

wat heb ik gedaan-ik heb met een paar dingen[stuk karton,2 stokertjes,een ballon en twee rietjes] heb ik een een auto gemaakt die rijd op windenergie. ik heb de twee rietjes onder het stuk karton vast gemaakt daar heb ik de twee stokertjes in gedaan gedaan de stokertjes wielen gedaan en de ballon boven op vast gemaakt

waarom-ik heb een stuk karton afgeknipt voor het midden. van het overgebleven karton heb ik 4 wielen geknipt. ik heb onder het stuk karton twee rietjes vastgemaakt, in de rietjes heb ik twee stokertjes gedaan. Die stokertjes heb ik in de rietjes gedaan zodat de wielen kunnen draaien. De ballon heb ik er bovenop vastgemaakt.

mijn doel- ik heb mijn doel behaald omdat de auto reed, hij reed ongeveer twee meter.Het proces – Auto op windenergie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.