Het proces – Mijn talent

wat heb je gedaan en waarom zoeken

ik heb geleerd hoe ik op internet zoek en ik heb het gedaan want dan kan ik sneller op internet zoeken en geleerd dat ik sommige dingen beter niet op internet kan zetten bijvoorbeeld je telefoon nummer en je wachtwoord van iets en dat hebben we geleerd

wat was je doel

mijn doel was om sneller op internet te zoeken en dan kan ik beter informatie krijgen en de tips die ik heb gekregen kan ik iets beter op internet zoals tussen haakjes en mijn doel is gelukt ik kan nu veel beter op internet

wat heb je er van geleerd

ik heb geleerd om beter dingen op te zoeken op internet en de privacy.

wat vond je er moeilijk aan

eigenlijk niets want ik wist al hoe je het sneller kan opzoeken

wat vond je er leuk aan

ik vond het leukste de filmpjes

welke skills heb je hierbij geoefend

samenwerken en zelfstandigheid

 

Het proces – Mijn talent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.