Een werkstuk schrijven

Help, ik moet een werkstuk schrijven!?

Algemene mededeling!

Om te beginnen even een algemene mededeling. Tot vorige week konden jullie slechts nieuwe berichten maken, soms waren jullie nog niet helemaal tevreden met een bericht dat je geschreven had, maar deze kon je dan niet meer aanpassen en moest je helemaal een nieuw bericht typen. Daarom heb ik iets aangepast op de site. Dit betekent dat jullie nu ook oude berichten kunt bewerken. Op die manier kun je jezelf dus steeds verbeteren!

Problemen

Zoals vorige week al beschreven werd, was het de bedoeling om naar de klas te komen met een onderwerp dat een probleem bevatte. Alle kinderen kwamen met uiteenlopende kwesties en hadden leuke, originele ideeën om deze problemen op te lossen. De komende lessen gaan wij deze gave ideeën uitwerken in een werkstuk én een presentatie.

Maar.. hoe dan?

Bij de huiswerkpagina van 10 december heb ik precies beschreven wat je voor volgende week gedaan of gemaakt moet hebben en hoe je dit kunt doen. Voordat je op de huiswerkpagina komt, moet je jouw wachtwoord invullen. Dit moet omdat er inloggegevens op staan. Op die manier is de pagina dus beveiligd.

Vragen?

Als je het toch nog een beetje ingewikkeld vindt, laat hieronder dan jouw vraag achter, dan kan ik deze ook meteen beantwoorden 😉

Zet hem weer op en tot volgende week!

Een werkstuk schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.