Het proces – Mijn talent

Mijn talent

Ik heb deze week op de website mijntalent.nl allemaal dingen geleerd. Ik wist niet eens eerst wat een mindmap was! Dat heb dus geleerd en ook hoe je makkelijk kunt zoeken op internet. Ik vond het heel leuk. Ik heb nou ook geleerd hoe je slim kunt nadenken op het internet. Gewoon soms een klein detail er bij schrijven. Dat allemaal gaat nu een stuk makkelijker bij mij. Soms vond ik het ook best wel moelijk. Soms dacht ik huh? Want je moet ook heel veel filmpjes kijken. En dan ook nog heel veel tips of iets anders erbij schrijven!  Ik vond het ook erg leuk. Dan zit ik me niet de hele tijd te vervelen. Mijn doel was om het goed te leren. Dat is ook wel heel goed gelukt! Eerst snapte ik er helemaal niets van ik heb er dus heel veel van geleerd. Hoe je makkelijk een mindmap maakt en hoe. En ook dus hoe je veel makkelijker op internet kunt zoeken. Ik vond het heel leuk. van die uitdagende vragen. dat is soms wel erg moelijk. daarom vind ik het ook zo leuk. De skills die daar bij passen zijn:

 • Computational thinking
 • Kritisch denken                                                                                                   
 • Media wijsheid. 

Ik heb dus veel geleerd.                                                                                     

Groetjes Theezakje                                                                                                                                                                                                                                                                            

Het proces – Mijn talent

Eén gedachte over “Het proces – Mijn talent

 • 30 november 2018 om 16:20
  Permalink

  Hey Theezakje!
  Wat heb je dat leuk en knap beschreven! Ik snap goed wat jij gedaan hebt en aan welke skills je gewerkt hebt!

  Tot volgende week maandag!

  Groetjes,

  Juf!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.