Het Proces – BeeBot

19/11/18

Vorige week maandag hebben ik (groep 8) en Dawan (groep 7) aan een project gewerkt met bee-bots daarbij hebben wij vier papieren aan elkaar getaped waarmee we een parcour voor de bee-bots gaan tekenen wij stellen dan de bee-bots in om een parcour te doen. Zover zijn wij gekomen want het tapen duurde best lang. Dit was mijn proces.

26/11/18

Maandag hadden Dawan en ik weer aan de Bee-Bots gewerkt. Wij hadden toen het parcours verder getekend en allemaal cijfers in cirkels getekend. Ons idee van ons spel is dat je met de bee bot van 1 naar 3 en dan naar 4 en dan om de errors dan om de bloem en dan naar 114 komen. De ander bedenkt challenges voor de ander en voert die challenges dan uit.

 

3/11/18

Ik en Oliebol hebben de Bee-bot baan vorige week afgerond, het was best moeilijk,want onze bee-bot baan was verkreukeld maar dat aan de kant gezet…. was het best leuk en leerzaam want je leert er op een makkelijke manier programmeren mee. 😀

Het Proces – BeeBot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.