Het proces – Robottaal

We hebben robottaal geleerd. Er was een robot genaamd Roboto. En zijn geheugen was gehacked door iemand. Alleen degene hem had gehacked heeft een website achtergelaten  maar de code was in robottaal. Dus die moesten wij oncijferen. En de code was bandiet. De computer begrijpt alleen de cijfers 1 en 0.  Ik heb een papieren robotje gemaakt. Ik heb nog geen skills geleerd die bij mijn doel passen. En ik heb een opdracht voor jullie. Jullie moeten een woord ontcijferen. Ik schrijf het op in robottaal en jullie moeten het in letters opschrijven. Dit is het woord in robottaal.

o100 0010

0100 1111

0100 1111

0100 1101

Het proces – Robottaal

Eén gedachte over “Het proces – Robottaal

 • 17 november 2018 om 10:19
  Permalink

  Je hebt een heel duidelijk proces geschreven wat wij in de les hebben gedaan! Goedzo!

  Ik heb jouw opdrachtje gedaan en bij mij kwam er: ‘BOOM’ uit, is dat goed?

  Fijn weekend en de groetjes,

  juf!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.